Ber SV holde kraft på land

Artikkel opprinnelig publisert i Klassekampen 21.04.2021

«En grønn, norsk industrireisning er avhengig av tilgang på billig, rein kraft. Da er det veldig uklokt å sende den krafta til havs»

Kim Olav Johansen er leder i EL og IT i Trøndelag og arbeidsutvalgsmedlem i Industriaksjonen, og Eystein Garberg er leder i Elektroarbeidernes Fagforening i Trøndelag, en av flere store fagforeninger i forbundet som er tilsluttet Industriaksjonen.

https://klassekampen.no/utgave/2021-04-21/ber-sv-holde-kraft-pa-land?sharingToken=eyJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJuYW1lIjoiU1ZFSU4gTFVOREVORyIsInNsdWciOiJiZXItc3YtaG9sZGUta3JhZnQtcGEtbGFuZCIsImlzc3VlSWQiOiIyMDIxLTA0LTIxIiwiaWF0IjoxNjE4OTk1NzQ5fQ.vTlygFdzAGyZ4vG3YAIFVBQSnaEVgfcttywtm0sWOxA&fbclid=IwAR0jDcgHVox2mgyCBmMeksCivRjcBEiJ39JVFGJ-k9AORlwTU9GUK5RYvPM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *